Kampeervakantie in een yurt in Frankrijk!

Kamperen in een Yurt in Frankrijk!

Op een prachtig, onverwacht plekje in de Auvergne, niet ver van le Puy-en-Velay, staat onze yurt (yourt, ger), de nieuwste aanwinst op la Garnasette!

Wij wonen al haast 25 jaar op deze rustige natuurplek en organiseren een mooie vakantie voor wie houdt van de natuur, van rust, wandelen en biologisch vegetarisch eten. Zie ook: www.lagarnasette.net

Omdat wij veel connecties hebben met Tibet en doordat we boeddhist zijn, raakten we enthousiast over het leven in een yurt en we besloten om er één aan te schaffen. Sinds kort staat er dus vlak achter ons huis, een 100 jaar oude, gerestaureerde boerderij, op een wat hoger gelegen plek, een prachtig ingerichte yurt, zowel voor mensen die hier vakantie willen houden als voor wie hier een begeleide retraite wil doen, een hulpvraag heeft (zie: www.lavuevaste.nl) alsook voor wie zich hier gewoon op z'n eigen manier een tijdje wil terugtrekken.

Iedereen is welkom om deze bijzondere ervaring mee te maken en te genieten van het prachtige uitzicht over de vallei, om tot rust te komen, nieuwe energie en inspiratie op te doen!

Deel op: