Reserveren

Onze yurt reserveren

U kunt de yurt op verschillende manieren bij ons huren:

* als chambre d'hôtes/gastenkamer met alle maaltijden en drankjes inclusief voor 455€ per persoon per week. Komt u met meer dan 2 personen dan betaalt u minder, nl 300€ voor de derde en vierde persoon en kinderen voor de helft van de prijs als ze jonger dan 12 jaar zijn.

* U kunt de yurt ook "zelfvoorzienend" huren voor 575€ per week. U kookt dan zelf en neemt eigen beddengoed mee en zorgt ook voor de schoonmaak. Er is altijd een mogelijkheid om de avondmaaltijd hier met ons te gebruiken als we dat op tijd van u horen. Wij vragen daarvoor 22€ per persoon, incl. apéritif en wijn etc. Deze vorm van verblijf kunt u het hele jaar boeken, behalve in het hoogseizoen juni/juli en augustus: dan alleen met volpension.

* Als u hier langere tijd wilt verblijven (vooral buiten de hoogseizoenmaanden) overleggen we over de prijs en over andere voorwaarden, zoals maaltijden etc.

In juli en augustus lopen de weekarrangementen van zondag tot zaterdag;  de andere maanden van zaterdag tot zaterdag.

Adresgegevens:

La Garnasette

43800 Rosières, Frankrijk

tel. 0033 (0)4 71 57 40 96  of 06 30 35 23 86

mail:  lagarnasette@laposte.net

Contactformulier


NB: Het formulier kan alleen worden verzonden als de velden met een * zijn ingevuld., Mocht je iets zijn vergeten dan wordt dat op de volgende pagina aangegeven en kun je het alsnog herstellen.

Deel op: